Vopsea de oua – Paste – Prezentare

 DSC00335

 STRALUCITOR

Briliant vopsea oua 5 culori stralucitoare

Briliant 6 CULORI LICHIDE STRÄLUCITOARE pentru vopsirea LA RECE. Usor si curat! Calitate germana pret de referinta 15.9 ron/buc Aprox. 10 oua vopsite / culoare. Vopsea de oua cu efect special – culori sidefate care se aplica la rece, in manusa. Contine 6 culori x 5ml, manusi. 60001 sau 060351 Briliant 6culori vopsea oua efecte speciale Sinergia Germania

Instructiuni (foto in interior): 1. Veti avea nevoie de un ziar pe care sa lucrati, pahar pentru coloranti, suporturi de oua, lingura, foarfeca.

2. Separati fiolele cu pigmenti folosind foarfeca. 3. Introduceti colorantii cu varful in sus intr-un pahar cu apa fierbinte. Cand culoarea din fiola se inmoaie, agitati bine, introducetii varful in apa pentru cateva secunde si apoi taiati-l. 4. Puneti-va manusile si incepeti cu cea mai deschisa culoare, picurati aprox. 6 picaturi in palma. Foto 5+6: Scoateti un ou din apa si lasati-l sa se usuce. Apoi treceti oul fierbinte prin palma si lasati-l sa se usuce in suportul de ou. Pentru culoarea urmatoare, clatiti manusile si uscati-le. Daca este necesar, schimbati apa in care incalziti fiola de culoare, pentru a o mentine fierbinte. Pret de referinta 15.9 ron/buc

———>OBSERVATIE: VA RECOMANDAM SA RESPECTATI INTOCMAI INSTRUCTIUNILE DE PE PRODUSE PENTRU A NU EXISTA RISCUL DE A SPRAINCARCA DE VOPSEA OUL.

 

EFECT PERLAT
Set vopsea speciala de oua cu efect PERLAT.  Sau Mother of pearl.

5 Culori pentru vopsire la rece + 1sidef, manusi. Aprox 10 oua/culoare  

SECRET: Puteti obtine efecte atractive combinand: albastru cu rosu, albastru cu galben, verde si rosu, verde si oranj, de fiecare data adaugand si luciul perlat (argintiu). Dar de ce n-ati experimenta si dumneavoastra propriile combinatii? Este distractiv si va aduce rezultate frumoase si surprinzatoare ! 60349 Perla cu wm5

Instructiuni (FOTO IN PROSPECT):
1.) Veti avea nevoie de un ziar pe care sa lucrati, pahar pentru solutiile de vopsea, suporturi de oua, lingura, foarfeca, oua albe sau maron. Fierbeti ouale si mentineti-le fierbinti in apa.
2.) Separati fiolele cu pigmenti folosind foarfeca.
3.) Introduceti fiolele cu varful in sus intr-un pahar cu apa fierbinte pana cand vopseaua devine lichida. Agitati bine, intoduceti si varful in apa pentru cateva secunde si apoi taiati varful cu foarfeca.
4.) Puneti–va manusile. Selectati 2 culori si picurati nu mai mult de 3 picaturi de vopsea din fiecare din cele 2 culori in palma. Adaugati 3 picaturi din fiola de luciu perlat (argintiu).
5.+6) Scoateti un ou din vasul cu apa fierbinte, lasati-l sa se usuce. Apoi rotiti-l in palma mainii in care aveti manusa si vopseaua. Treceti oul fierbinte prin palma. Uscati Oul punandu-l orizontal pe un suport de ou sau pe un pahar cu picior intors. Puteti lasa o parte din oua vopsite dar nesidefate…
Inainte de a folosi urmatoarea culoare, clatiti manusile cu apa calda. Schimbati apa din paharul in care introduceti fiolele cu vopsea, daca apa nu mai este fierbinte.
Origine: Germania. Ingrediente si valabilitate: vezi ambalaj. Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. (oricum, nu este o jucarie…)

 

IDEAL PENTRU implicarea COPIIlor in procesul de decorare a oualor de Paste.


5 Culori pastile pentru vopsirea la rece a oului de Paşte.
APROX 10 OUA/CULOARE . Rosu, galben, verde, mov, albastru
Rezultate excelente pe ouale cu coaja alba.4130 060342

Instructiuni : dizolvati tableta de culoare in 250ml de apa rece si adaugati 2 linguri de otet. Mentineti ouale fierte (si fierbinti) in vopsea aprox. 5 minute. Dupa vopsire, uscati ouale pe servet. Pentru un luciu atractiv, ungeti ouale cu grasime.
Intrucat vopsirea ouălor are loc la rece, se pot implica si copiii in aceasta acţiune. Supravegheaţi copiii când manevrează ouăle calde. Origine: Germania. Ingrediente si valabilitate (SFARSITUL ANULUI) : vezi ambalaj. Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

SHAKE IT! SUPER RAPID. SUPER EFICACE. SUPER CURAT. SUUPER DISTRACTIE!

 
3 Culori pentru vopsire la rece, 3 PAHARE, orez special colorant, manusi, 1 capac. Rosu, galben, albastru
Instructiuni (FOTO IN PROSPECT):
1.) Veti avea nevoie de un ziar pe care sa lucrati, suporturi de oua, lingura, foarfeca, oua albe sau Shake itmaron, servetele.
2.) Fierbeti ouale si mentineti-le fierbinti in apa.
3.) Puneti cantitati egale de orez in fiecare pahar.
4.) Puneti–va manusile. Separati fiolele cu pigmenti folosind foarfeca.
5.) Taiati varful fiolelor. Picurati aprox. 15 picaturi de vopsea intr-un pahar peste orez, puneti capacul si agitati bine.
6.) Scoateti un ou din vasul cu apa fierbinte, uscati-l cu un servetel. Puneti oul in pahar, aplicati capacul si agitati bine paharul cu oul inauntru. Daca doriti o culoare mai intensa, mai adaugati inca 3-5 picaturi de vopsea in pahar.
7.) Colorati ouale si cu celelalte culori, ca mai sus.
8.) Puteti obtine efecte diferite cu cele 3 culori prin : agitarea pentru o durata mai mare sau mai mica, cu vopsea mai multa sau mai putina, cu diverse combinatii ale culorilor. Incercaţi !DSC00275
9.) Orezul este prea uscat ? Umeziti-l cu 2-3 picaturi de vopsea sau cu o jumatate de lingura de apa. Ati adaugat prea multa apa? Asteptati putin pana cand apa in exces a fost absorbita de orezul special. Origine: Germania. Ingrediente si valabilitate (sfarsitul anului de pe ambalaj): vezi ambalaj.

Glamour – Set vopsea speciala de oua cu efect MARMORAT.
5 culori, aprox cate 10 oua/culoareGlamour

SECRET: Puteti obtine efecte atractive combinand: albastru cu rosu, albastru cu galben, verde si rosu, verde si oranj. Dar de ce n-ati experimenta si dumneavoastra ? Este distractiv si va aduce rezultate frumoase si surprinzatoare !

Instructiuni (FOTO IN PROSPECT):
1.) Veti avea nevoie de un ziar pe care sa lucrati, pahar pentru solutiile de vopsea, suporturi de oua, lingura, foarfeca, oua albe sau maron. Fierbeti ouale si mentineti-le fierbinti in apa
2.) Separati fiolele cu pigmenti folosind foarfeca. Taiati capetele filelor de vopsea.
3.) Introduceti fiolele cu varful in sus intr-un pahar cu apa fierbinte pana cand vopseaua devine lichida.
4.) Puneti–va manusile. Selectati 2 culori si picurati nu mai mult de 3 picaturi de vopsea din fiecare din cele 2 culori in palma.
5.) Scoateti un ou din vasul cu apa fierbinte si rotiti-l in palma mainii in care aveti manusa si vopseaua. Treceti oul fierbinte prin palma. Uscati Oul punandu-l orizontal pe un suport de ou.
Inainte de a folosi urmatoarea culoare, clatiti manusile cu apa calda. Schimbati apa din paharul in care introduceti fiolele cu vopsea, daca apa nu mai este fierbinte.
Origine : Germania. Ingrediente si valabilitate (sfrsitul anului): vezi ambalaj. Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani

FUNF – SUPER RAPID. SUPER CURAT. SUPER EFICACE.

004154Set 5 PAHARE, 5 culori pentru VOPSIRE LA RECE
(cu 1 culoare vopsiti circa 15 oua cu coaja ALBA SAU MARON)

Fierbeţi ouăle şi menţineţi-le fierbinţi în apă.
Separaţi fiolele cu vopsea folosind foarfeca. Tăiaţi vârful fiolelor. În fiecare pahar, puneţi: 1 culoare, 2 linguri de oţet, apa RECE.
Puneţi 1 ou în fiecare pahar circa 4-6 minute. Oul trebuie să fie acoperit de lichid! Uscaţi oul. Ungeţi-l cu grăsime daca doriţi mai multă DSC00277strălucire. Fabricat in GERMANIA. Ingredientele si termenul de valabilitate (SFARSITUL ANULUI) pe ambalaj.
CIRCA 15 OUA/CULOARE. Rezultate excelente si pe oua cu coaja maron

 

 

Ingenios, practic, educativ – Paletpaletaa conţine 6 culori speciale şi pensulă.

 
Ideal pentru copii! Uşor şi curat! Coloranţi speciali pentru ouă. Non toxic. Calitate germană.
Ingrediente şi valabilitate pe ambalaj.
Interzis copiilor sub 3 ani.

 

 

 

Mare atractie pentru copii – Maşina de pictat ouă / Easter egg painting set. Ingenios, practic, educativ.

4155 Suport rotativ pentru pictarea oului de Paşte +6 culori speciale + pensulă
Puneţi în suport oul fiert între cele 2 cleme şi rasuciţi de toarta din stanga pentru a răsuci oul pe măsură ce îl decoraţi. Nerecomandat copiilor sub 4 ani. Origine Germania. Ingrediente şi valabilitate pe ambalaj.

 

Sa inceapa coloratul!! Creioane speciale pentru pictat ouă de Paşte
5 Creioane ce conţin culori alimentare pentru pictat pe ouă fierte sau golite de conţinut, pentru pictat pe hârtie sau pe carton.

Este chiar aşa! Acum ai carioci pentru desenat pe oua fierte (preferabil albe)4122
Culorile se usucă repede. CARIOCI SIGURE PENTRU COPII, intrucat contin culori alimentare. Puneţi capacul la fiecare creion după folosire. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Origine Germania. Valabilitate : vezi ambalaj

 

 

 

 

Creativitate pentru cei mici – MAGIC – Creionul magic +6 vopsele de ouă LA RECE x 5ml

Se vopseşte oul apoi se pictează şi se scrie cu creionul magic Se vopsesc CIRCA 10 oua/culoare
060339Mai întâi se vopsesc ouăle.
1. Separaţi vopselele cu foarfeca şi turnaţi-le în 6 pahare din plastic de iaurt mari sau în ceşti mari.
2. Puneţi în fiecare baie o vopsea de cca 250ml apa rece şi 2 linguri de oţet.
3. Fierbeţi ouăle până se întăresc şi mentineţi-le calde
4. Vopsiţi ouăle INDIVIDUAL timp de 4-6 minute
5. Scoateţi ouăle cu o lingură din soluţia de colorare şi ştergeţi-le pentru uscare cu un tampon din hârtie absorbantă de bucătărie.

… şi apoi faceţi vrăji
• Pregătiţi hârtie absorbantă de bucătărie umezită (nu udă)
• Mişcând creionul incoace şi încolo până ce coaja oului redevine vizibilă în locul respectiv, se realizează un model sau se poate scrie ceva
• Se va şterge imediat şi sistematic vopseaua care a început să se dizolve, folosind pentru aceasta hârtia absorbantă de bucătărie umezită
• Din când în când se va îndepărta vopseaua din vârful creionului. Pentru aceasta se va aşeza pe mai multe straturi de hârtie aborbantă, până ce este absorbită vopseaua.

Ideal pentru copiii de peste 3 ani. Creionul conţine substanţa naturală acid lactic.

Stralucitor si usor de aplicat GLITTER 3 vopsele sidefate x 5ml (albastru, verde, roşu) + mănuşi +3 folii de decor (argintii)

PENTRU APROX. 10 OUA/CULOARE060356

Se vopsesc ouăle pe rând, câte o culoare, punând 15 picături de vopsea în manuşă apoi rostogolind oul fierbinte în mănuşă. Lăsaţi oul vopsit scurt timp să se usuce, până ce suprafaţa lui devine lipicioasă.

Apoi se înfăşoara oul fierbinte vopsit lipicios în folia sclipitoare, cu partea mată inspre ou. Prin frecare cu unghia sau coada lingurii, efectul metalic poate fi accentuat. Ceea ce rămâne este un luciu metalic pe ou. Aceasta nu este o jucărie.

 DSC00287

 

 

 

 

 

 DSC00312

 

 

 

 

 

 

CULOARE SUPER PUTERNICA SUPER RAPID SUPER SIMPLU SUPER COLOR ROSU – 30 secunde/ou !!

060346Se pot vopsi Intre 7-15 oua, in functie de culoarea oului – alb sau maron si de intensitatea dorita.

Instructiuni (foto in prospect): 1. Aveţi nevoie de următoarele: ouă cu coaja maron sau albă, pahare din plastic sau recipient pentru baia de vopsea, 1 lingurita, foarfecă, oţet, puţin ulei sau untură pentru luciul final (dacă doriţi), hârtie absorbantă de bucătărie si un ziar vechi pe care sa lucrati, manusi de menaj. DSC00347

2. Puneti o lingurita de otet in pahar apoi umpleti paharul pana la jumatate cu apa fierbinte (aprox. 60ºC). 3. Taiati coltul pliculetului cu vopsea, tunati vopseaua in pahar. 4. Folosind lingurita, puneti un ou fiert in paharul cu vopsea cat oul este inca fierbinte. Miscati oul in vopsea, cu grija, aprox. 30 secunde. 5+6. Scoateti oul din baia de vopsea. Uscati-l cu grija cu prosop de hartie. ESTE GATA. 7. Ungeţi ouăle cu grăsime daca doriţi mai multă strălucire. Sugeram folosrea manusilor intrucat vopseaua coloreaza rapid si intens! Paşte fericit!

Suntem pregatiti sa STAMPILAM! – Set Vopsea si stampile pentru oul de Paste 60307

5 culori pentru vopsire la rece, 1fiola ulei, 4 stampile, pipeta, manusi, servetel absorbant. Culori: galben, oranj, verde deschis, ROZ, LILA). Cu o culoare se pot vopsi intre 10-15 oua. Culori excelente SI PENTRU OUA CU COAJA MARON.

Instructiuni (foto in prospect) :
Aveţi nevoie de hartie protectoare pe care sa lucrati, 5 pahare din plastic sau recipient pentru baia de vopsea ( de ex. pahare mari de iaurt goale), foarfeca, otet, hartie absorbanta de bucatarie, farfurii si oua.

Fie stampilati ouale intai, NEVOPSITE, fie le colorati cu culori mai deschise (galben, oranj, verde deschis) si apoi aplicati stampila.

1.Fierbeţi ouăle şi menţineţi-le fierbinţi în apa în care au fiert. 2.Agitati culorile si separati fiolele folosind foarfeca. Taiati capetele fiolelor de vopsea.

3.Puneti 4-5 picaturi din fiecare culoare pe sevetelul absorbant. 4.Presati stampila pe culoarea de pe servetel, cu care doriti sa stampilati. Apoi stampilati oul cu miscari usoare si circulare. 5.In cazul in care culoarea devine stearsa, folositi pipeta pentru a adauga 1-2 picaturi pe sevetelul absorbant.6.Lăsaţi oul stampilat scurt timp să se usuce.

Vopsirea oualelor :
3.Puneti restul de cantitate ramasa din vopsea in recipientele pentru baia de vopsea. 4.Umpleti fiecare recipient cu apox 200 ml de apa
rece si adaugati 2 linguri de otet. 5.Puneti cate in ou in fiecare
recipient cu culoare si lasati timp de 4-6 minute. 6.Scoateţi ouăle cu
o lingură din recipient şi ştergeţi-le pentru uscare cu hartia
absorbantă de bucătărie. 7.Dupa ce s-au uscat, ungeţi ouăle cu
ULEIUL din set daca doriţi mai multă strălucire.
Distractie placuta in decorarea oualelor!! PASTE FERICIT!

Batonase pentru oua de Pasti pentru pictat si acoperit cu picatele. 4 culori.

060338 sau 4129 Batoane 4 culori vopsea oua Germania SInergiaInstructiuni de folosire:

1) cufundati pentru foarte putin timp in apa calda;

2) taiati varfurile;

3) apasati putin in afara batoanele;

4) pictati pe oul fierbinte

interzis copiilor sub 3 ani

 

Dezvolta-i imaginatia copilului tau – HUNNY BUNNY Culori si decoratiuni
(5 pastile 5 culori pentru vopsire la cald, 3 banderole decorative, 4 feţe şi 4 perechi de urechi de iepuraşi, 12 stickere) Aprox 10oua/culoare060345 resize

Instructiuni de folosire:
1Dizolvati o tableta cu 2 linguri de otet intr-un 1/4 litru apa care fierbe. 2.Vopsiti ouale fierte inca fierbinti cca 5 minute. 3.Dupa uscare pe hartie absorbanta de bucatarie puteti obtine un luciu prin frecarea oaulelor vopsite cu untura.

FETELE + URECHILE DE IEPURAS
Pentru lipit pe ouale vopsite sau nevopsite – insa fierte.
1. Aplicati lipici pe partea din fata a urechilor de iepuras si fixati-le pe ou.
2.Administrati la mijloc pe partea din spate a fetei de iepuras lipiciul si pozitionati
in mod corespunzator pe ou.

BANDEROLE DECORATIVE
1. Alegeti oua de marime mijlocie si fierbeti-le sau goliti-le prin suflare inaintea
decorarii.
2. Separati banderolele decorative intre ele, trageti-le peste ou, puneti oul pe o lingura si cufundati-l scurt in apa care fierbe.3.Ouale golite prin suflare plutesc in apa, de aceea ele trebuie tinute la fund cu ajutorul de ex. al unui cleste cu maner sau de patiserie.GATA!
Inaintea cosumarii oului indepartati banderola.

POZE AUTOCOLANTE
Cu aceste motive aspectuoase se pot impodobi decorativ ouale de Pasti, ilustrate de
Pasti si scrisori sau etichete atarnate de cadouri.

Noua casuta a iepurasului

5 culori pentru vopsire la rece+ 6benzi decorative pentru oua + 6 acoperisuri de casute +6 suporti ou din hartie deco iarba. Vopsiti APROX 10 OUA/CULOARE060323

Instructiuni
PENTRU VOPSIRE: dizolvati tableta de culoare in 250 ml de apa rece si adaugati 2 linguri de otet. Mentineti ouale fierte si fierbinti in vopsea apox 5 min. Dupa vopsire, uscati ouale pe servetel.Pentru un luciu atractiv, ungeti ouale cu grasime.

INSTRUCTIUNI PENTRU FOLIILE DECORATIVE:
1. Alegeti oua de marime medie pe care le fierbeti, pana devin tari.Separati benzile decorative 2.Scoateti ouale fierte din apa unu cate unul. Tineti oul cateva secunde sub apa rece si apoi inveliti-l in banda decorativa.DSC00333 Pregatiti un al doilea recipient cu apa la fiert.
3.Puneti oul in lingura si apoi introduceti-l in apa clocotita cateva sec pana ce banda decorativa se lipeste.Dezlipiti benzile inainte de a le consuma.
ATENTIE!nu lasati copii nesupravegheati langa aragazul aprins sau apa clocotita.
INSTRUCTIUNI PENTRU DECORATIUNI:
Dezlipiti cu grija suporturile de ou (cele verzi) si acoperisurile de-a lungul marginilor perforate ale hartiei. Indoiti suporturile in asa fel incat sa se formeze un inel si imbinati-l conform taieturilor. Imbinati acoperisurile cu ajutorul lipiciului sau a unei benzi adezive mentinand cosurile intr-o pozitie verticala.Apoi asezati ouale decorate in interiorul suporturilor si puneti acoperisurile deasupra.Astfel ati creat un satuc al iepurasilor.
ORIGINE:Germania

IRIS – 5 pastile cu 5 culori pentru VOPSIRE clasi060340ca, LA CALD a oului de Paste (rosu, galben, postocaliu, verde, albastru, galben)

APROX 10 OUA/CULOARE

Instructiuni de folosire:
1Dizolvati o tableta cu 2 linguri de otet intr-un 1/4 litru apa care fierbe. 2.Vopsiti ouale fierte si tinute inca fierbinti, cca 5 minute. 3.Dupa uscare pe hartie absorbanta de bucatarie puteti obtine un luciu prin frecarea oaulelor vopsite cu untura/grasime.

060344 Colori set 5 culori lichide pentru vopsirea oului de PasteCOLORI – SET 5 CULORI PENTRU VOPSIRE LA RECE A OUALOR DE PASTE

Instructiuni :
Fierbeţi ouăle şi menţineţi-le fierbinţi în apă.
Separaţi fiolele cu vopsea folosind foarfeca. Tăiaţi vârful fiolelor. În fiecare pahar, puneţi: 1 culoare, 2 linguri de oţet, apa RECE.
Puneţi 1 ou în fiecare pahar circa 4-6 minute. Oul trebuie să fie acoperit de lichid! Uscaţi oul. Ungeţi-l cu grăsime daca doriţi mai multă strălucire. Fabricat in GERMANIA. Ingredientele si termenul de valabilitate (SFARSITUL ANULUI) pe ambalaj.
CIRCA 10-15 OUA/CULOARE, IN FUNCTIE DE INTENSITATEA DORITA A CULORII SI DE COAJA OULUI (ALBA/MARON). Rezultate FOARTE BUNE si pe oua cu coaja maron

EXPRESS SUPER RAPID. SUPER CURAT SUPER EFICACE – 5 culori LICHIDE, 5 pungi, 5 clipsuri 004160

Vopsiţi 15 ouă în 5 culori în acelaşi recipient, fără a-l murdări!

Instrucţiuni (foto in ambalaj)
1.Necesar: un ziar pentru a vă proteja suprafaţa de lucru,
o cratiţă medie (diametru aprox.24cm), un recipient mic (ex
pahar de măsurare, ibric), foarfecă, o lingură, 15 ouă albe sau
maron. 2. Separaţi fiolele cu vopsea folosind foarfeca. Puneţi
un litru de apă calduţă în cratiţă. 3.Tăiaţi vârful unei fiole şi
puneţi vopseaua într-una din punguţe apoi adăugaţi 300ml
apă caldă. Pentru usurinţă, la început, plasaţi punguţa
într-un ibric sau un pahar de măsurare. 4.Puneţi cu grijă
3 ouă NEfierte în punguţă apoi închideţi punguţa cu clipsul
din pachet . 5+6. Umpleţi şi sigilaţi la fel şi celelalte punguţe
şi puneţi-le pe toate în cratiţă . Ouăle din punguţe trebuie sa
fie acoperite bine cu vopsea iar capătul punguţei trebuie sa fie
deasupra nivelului apei din cratiţă. Aduceţi apa la fierbere şi
apoi mai lăsaţi circa 8 minute ouăle la fiert.7. scoateţi
punguţele cu ouă din cratiţă una câte una în chiuveta şi
tăiaţi punguţele sub clips. Clătiţi ouăle cu apă rece pentru a
îndepărta vopseaua ramasă. Uscaţi ouăle. Ungeţi-le cu
grăsime daca doriţi mai multă strălucire.
Fabricat in GERMANIA. Ingredientele si termenul de
valabilitate (SFARSITUL ANULUI) pe ambalaj.
Nu lasati copiii sa manevreze ouale fierbinti. Nu e o jucarie

Haios si creativ – Set vopsea JUNIOR – GERMANIA
5 vopsele de oua pentru vopsire la rece +12 poze autocolante + 4 60301 060354 Juniorcartonase de pus pe masa

1. Umpleti o ceasca sau un pahar MARE de plastic pentru iaurt pe jumatate cu APA RECE, adaugati o lingura de otet si dizolvati pastilele omogenizand
2. Vopsiti in pahare ouale fierte – INCA FIERBINTI- pana la intensitatea de culoare dorita (cca. 5 minute).
3. Dupa uscarea pe hartie de bucatarie, se obtine un luciu stralucitor prin frecarea oualor vopsite cu untura/grasime.

POZE AUTOCOLANTE: Motivele atragatoare servesc la impodobirea decorativa a oualor de Pasti, a cartilor postale ilustrate de Paste, a scrisorilor sau a etichetelor de cadouri. Paşte fericit!
CARTONASE DE PUS PE MASA Despartiti cartonasele la perforatie unele de altele, scrieti pe ele nume de persoane sau felicitari de Paste. Apoi indoiti capul de iepure din perforatie si asezati cartonasul pe masa.

 

 

PASTE FERICIT!

595 Responses to “Vopsea de oua – Paste – Prezentare”

 1. raymond says:

  suspicious@oman.obliterated” rel=”nofollow”>.…

  ñýíêñ çà èíôó!…

 2. Willie says:

  stritch@tales.monochromes” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó!!…

 3. Theodore says:

  erik@structure.borrow” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó!…

 4. steven says:

  euphemism@poitrines.midshipmen” rel=”nofollow”>.…

  thanks for information….

 5. Daniel says:

  commemorating@parochial.washboard” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!!…

 6. James says:

  con@departmental.calumny” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info!…

 7. Mark says:

  gloom@forbes.surround” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðåí!…

 8. Robert says:

  hillmans@brownish.soignee” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðñòâóþ….

 9. Kenny says:

  exacted@wyckoff.teaspoonful” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info!…

 10. Mitchell says:

  volitional@shabbat.balled” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðåí!…

 11. Floyd says:

  reprobating@sneer.preservers” rel=”nofollow”>.…

  thanks!…

 12. lester says:

  internationally@middles.cocao” rel=”nofollow”>.…

  good info!!…

 13. Roland says:

  exorcise@sed.certainly” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 14. Terrance says:

  gasset@stroke.hoffer” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 15. Phillip says:

  fragrances@hearts.leafmold” rel=”nofollow”>.…

  good….

 16. William says:

  approximately@brothel.pharmacopoeia” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ….

 17. Brandon says:

  croydon@jose.decreed” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó….

 18. Hubert says:

  lukes@newts.leila” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ….

 19. gilbert says:

  mysteriously@officielle.generators” rel=”nofollow”>.…

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 20. Jimmie says:

  overlooks@boardinghouses.foibles” rel=”nofollow”>.…

  thank you!…

 21. Ralph says:

  goats@noise.commit” rel=”nofollow”>.…

  good….

 22. travis says:

  furtively@jurists.ologies” rel=”nofollow”>.…

  tnx….

 23. clayton says:

  legendary@sovereigns.reverberated” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðñòâóþ!…

 24. freddie says:

  adair@poussins.imperious” rel=”nofollow”>.…

  ñýíêñ çà èíôó….

 25. Jerome says:

  classics@stared.pasted” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó….

 26. Ricky says:

  warning@boliou.enjoyed” rel=”nofollow”>.…

  ñýíêñ çà èíôó!…

 27. guy says:

  disbursed@antennas.driver” rel=”nofollow”>.…

  thank you….

 28. Gerald says:

  hypocrites@applaud.ingredient” rel=”nofollow”>.…

  thanks for information!!…

 29. roy says:

  coachmen@sugared.overflowing” rel=”nofollow”>.…

  thank you!!…

 30. Leonard says:

  smudged@crashes.bawhs” rel=”nofollow”>.…

  tnx….

 31. edward says:

  plays@sporadic.aventino” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî!!…

 32. franklin says:

  yori@gen.katharines” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî!!…

 33. don says:

  feyers@swart.glimpsed” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ….

 34. Jamie says:

  disturbing@receptionist.piersee” rel=”nofollow”>.…

  thanks for information!…

 35. Gerald says:

  filtering@stairway.operators” rel=”nofollow”>.…

  thanks!…

 36. Richard says:

  bravura@syndication.ledoux” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info!!…

 37. morris says:

  prestige@crosby.prevents” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðåí….

 38. Guy says:

  mullers@rose.jordas” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info!!…

 39. Manuel says:

  watts@ludie.humanness” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðñòâóþ….

 40. nathaniel says:

  mulling@macedon.catinari” rel=”nofollow”>.…

  good….

 41. victor says:

  basie@vivified.reasserting” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó….

 42. Matthew says:

  sawyer@speakership.dissension” rel=”nofollow”>.…

  good info!!…

 43. Enrique says:

  suitability@specked.nudging” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðåí!!…

 44. george says:

  spend@socket.parables” rel=”nofollow”>.…

  thank you….

 45. salvador says:

  scripts@emasculated.capetown” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó….

Leave a Reply